Forma do tarty ceramiczna biała - 26,5cm

Symbol: 123249

Forma do pieczenia ciast, biszkoptów, a także tworzenia wytrawnych przekąsek. Świetnie sprawdzi się również do pieczenia babki. Posiada wyjątkowy kształt serca, dzięki czemu upieczone potrawy będą niezwykle efektownie się prezentować. Łatwa w czyszczeniu i wygodna w użytkowaniu.

Dostępność: Mało
59.90
szt.
Zamów do godz 14.00 wyślemy dzisiaj
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
8.9
  • Odbiór osobisty 0
  • Paczkomaty InPost 8.9
  • ORLEN Paczka 8.9
  • Kurier Inpost 14.5
  • Kurier 14.5
  • Paczkomaty InPost (Pobranie) 19.5
  • Kurier Inpost (pobranie) 25
  • Kurier (Pobranie) 25
Więcej o produkcie
Marka:
Nava
Kolor - odcień dominujący:
Biały
Waga:
600g - 900g
Materiał:
Ceramika
Wysokość:
4cm
Szerokość:
26,5cm
Długość:
26,5cm
Kuchenka mikrofalowa:
Tak
Zmywarka:
Tak
Seria Produktów:
Terrestrial

Forma do tarty ceramiczna duża

Specjalnie wyprofilowane brzegi pozwolą upiec ciasto z odpowiednim wgłębieniem np. na owoce, galaretkę lub wytrawne farsze. Ceramiczna forma do tarty do uzytku w piekarniku. Ta wyjątkowa forma nie tylko urozmaici Twoje wypieki, ale także sprawi, że przygotowywanie potraw stanie się prawdziwą przyjemnością. Dzięki wysokiej jakości ceramiki możesz być pewien/a, że Twój deser czy danie będzie równomiernie upieczone i łatwo odchodzić od dna formy. Naczynia ceramiczne nie wchodzą w reakcję nawet z kwaśnymi produktami.

Forma ceramiczna do tarty

Ponadto nasza forma do pieczenia jest bardzo łatwa w utrzymaniu czystości - po prostu wystarczy ją umyć delikatnie pod bieżącą wodą z dodatkiem detergentu i już znów będzie gotowa do kolejnego zastosowania. Forma nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń. Nadaje się do wszystkich rodzajów piekarników oraz do lodówki. Nadaje się do podgrzewania w mikrofalówce.

 

Wymiary: 26,5 x 3,8 cm

Parametry:
Marka:
Nava
Kolor - odcień dominujący:
Biały
Waga:
600g - 900g
Materiał:
Ceramika
Wysokość:
4cm
Szerokość:
26,5cm
Długość:
26,5cm
Kuchenka mikrofalowa:
Tak
Zmywarka:
Tak
Seria Produktów:
Terrestrial
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: